regényeim

124161861_360964375136423_1438756007853222842_n.jpg

Érdekel A kételyen túl és A vétkeinken túl c. regényem? Szívesen elolvasnád? Szereted az izgalmas, elgondolkodtató, lélektani könyveket? Akkor nagyon jó helyen jársz!

Könyvrendelés

 

 A kételyen túl  és A vétkeinken túl c. regényt megvásárolhatod, ha írsz nekem a köv. címre:

mkovacs.melinda.writer@gmail.com

Igény esetén dedikált példány is rendelhető.

A könyv és a szállítás ellenértékét személyesen, vagy banki átutalással lehet kiegyenlíteni.

 

A kételyen túl ára 9Eur, illetve 2700Ft.

A vétkeinken túl  ára 10Eur, illetve 3190Ft.

A kételyen túl + A vétkeinken túl (kedvezményes csomagban) 15Eur, illetve 4900Ft.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után! A fizetés és postázás részleteiről a megrendelő e-mailben kap további tájékoztatást.

 Született néhány könyvajánló, többek közt az Olvass hazait! a My Moonlight Library, a Szembetűnő és T. C. Lang oldalán is olvahatóak recenziók a könyvekről.

A legfrissebb kritika A vétkeinken túl c. regényről T. C. Lang oldalán.

Katalin V. Tóth könyves csatornáján arról mesél, hogy tetszett neki A vétkeinken túl c. regényem.

 

 A kételyen túl c regény fülszövege:

Miként hatnak életünkre szüleink döntései? Hagyhat-e kitörölhetetlen nyomot bennünk egyetlen hiba? Ha a feje tetejére áll körülöttünk a világ, marad-e erőnk kideríteni, mi rejtőzik a kételyen túl?
Kingát hatéves korában elhagyta az apja. A rémült kislányból bizonytalan, labilis nővé cseperedett, aki folyamatosan kételkedik: az anyja ártatlanságában, a bátyja becsületében, a férje hűségében, a szerelem örökkévalóságában, de legfőképpen saját magában.
Napjainkban Kinga harmincegy éves; feleség és anya, dolgozó nő, aki szerkesztő egy könyvkiadónál. Megrögzött útkereső, aki sehogy sem találja helyét a világban.
Amikor megismerkedik Várhegyi Patrikkal, a fiatal építésszel, kénytelen meghozni élete talán legnehezebb döntését. De van-e hozzá bátorsága, hogy kilépjen egy elfáradt
házasságból, s kezébe vegye végre a sorsát?

A szerző egyedi stílusa sodró lendülettel kalauzol minket a fordulatokban gazdag történetben. Izgalmas dialógusok által tárja elénk karakterei érzés- és gondolatvilágát, emberivé, és ezáltal szerethetővé teszi számunkra hőseit. Ez a nem mindennapi regény magához vonz, befogad, és kitörölhetetlen nyomot hagy az olvasóban.

M. Kovács Melinda felvidéki szerző. Novellái és versei olvashatóak a Szó-Kincs 2011, Szó-Kincs 2012, Szó-Kincs 2013, Szó-Kincs 2014, Holnapok tükrében, A csend hangjai c. antológiákban.

Első regénye: A kételyen túl, lélektani dráma. Arra a kérdésre keresi a választ, miként hat az apa korai elvesztése egy nő életére, kapcsolataira. Képessé válik-e a bizalomra, hogyan viselkedik egy válságba került házasságban? S egyáltalán: mikor jár le egy kapcsolat szavatossága? Meghatározható-e az a pont, ahonnan már felesleges küzdeni érte?

 

A vétkeinken túl c regény fülszövege:

"A ​kisebbik fiunk meseolvasás közben megkérdezte, el fogunk-e válni. Zavarba jöttem. Mit is válaszolhattam volna? Hogy fogalmam sincs, képes leszek-e valaha az apjával élni? Hogy képtelen vagyok felejteni, ezért próbálok legalább megbocsátani? Az igazságot nem mondhatom el nekik: hogy még a saját hűtlenségemen sem tettem túl magam, nemhogy az apjáén.
– Nem akarod, hogy velünk legyen – mondta vádlón.
– Ez nem ilyen egyszerű, kicsim.
– De igen, egyszerű. Csak a felnőttek bonyolítanak túl mindent.
Persze hogy hiányoznak a közös dolgaink: a családi vacsorák, a borotvahab illata, ami betöltötte a fürdőszobát. Zavar a fogkefe, mely hónapok óta szárazon pihen a pohárban, s az üres ágy. Szerettem, ahogy a férjem teste a hátamnak simult, keze megpihent a hasamon, ahogy fölém hajolt az éjszaka sötétjében –, mégsem tudom őt közel engedni magamhoz…"

***
Meg lehet-e bocsátani a hűtlenséget? Újra lehet-e építeni egy romokban heverő házasságot?
A vétkeinken túl a szerző első regényének folytatása, mely az előző kötethez hasonlóan izgalmas és sokakat foglalkoztató kérdéseket mérlegel.